Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
дрънчи
Collapse
X
-
абе незнам явно доста работа ще имам всяка седмица ще разглабям по някое звено докато е лято ,но се замислям има ли смисъл да я правя на бензин въобще , другото да попитам това делко върти ли на +/- като другите датчик на хол има ли незнам има компютър бош а отдолу стои и стария явно е сменян
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе то дебитомера не е толкова страшен/ако са му здрави пътечките/ ама мен мноооо ме дразни това делко праисторическото за къв чеп са го оставили.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
веднага се съгласявам с тебе. обаче ще трябва да сложиш колектора от 145 заедно с дросела, да смениш инжекторите , че нали на тоя джетроник май бяха нискоомни и да се бориш с ел инсталацията че компа на 145 е под краката на пасажера и главните релета в коша са от страната на шофьора , ама ние не се съмняваме в твоите способности, то в тоя раздел всички сте за психиатрията
иначе може да не ти се наложи да пипаш нищо друго,даже и налягането на бензина.точка
Comment
Comment